Inès De Mesmaeker

Zaakvoerder @ JUSTINES

Wil je meer rust, vrijheid en minder stress?

Meer dan 30 jaar stond ik aan het hoofd van verschillende bedrijven, maar tien jaar geleden besloot ik mijn droom achterna te gaan en meer te leren over de gevolgen van onze drukke prestatiemaatschappij voor de mens.

Door mij te specialiseren in stress- en burn-out besefte ik dat veel mensen de gevolgen van stress onderschatten: paniekaanvallen, rug- en schouderpijn, concentratiemoeilijkheden en nog zoveel meer. We kunnen zoveel voorkomen door doelgericht te coachen en makkelijke anti-stresstechnieken aan te leren.

Daarom is het mijn missie om mensen de kennis en ondersteuning te geven om de dagdagelijkse stress onder controle te houden. Zo is er weer ruimte voor meer: ruimte om je passies na te jagen en elk moment te genieten van het leven.

Wil je ook meer ruimte voor jou en/of voor je werknemers?

Je kan bij mij terecht voor stresscoaching en relaxatiesessies op maat, daarnaast geef ik ook lezingen en workshops over stressbeheersing en het voorkomen van een burn-out.

Ik luister graag naar jouw behoeften en ik ben telefonisch of via mail bereikbaar voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend intake gesprek.